<small> </small>Streetwise Academy <span>creëert kansen</span> voor iedereen die durft

 Streetwise Academy creëert kansen voor iedereen die durft

Dat is onze missie en belofte aan iedereen die bij ons werkt. Hiermee bedoelen we kansen om te groeien en te ontwikkelen. Dit doen we door je uit je comfortzone te laten stappen en tegelijkertijd de juiste coaching te bieden. Fouten maken is een must en als het daarna wel lukt dan vieren we dat.

  Onze kernwaarden

  Onze kernwaarden

  Persoonlijke ontwikkeling is niet voor niets een van onze kernwaarden. Met elkaar hebben we 3 kernwaarden opgesteld die elke dag belangrijk zijn en onze missie verder ondersteunen:

  • Respect
  • Plezier
  • Ontwikkeling
  Bijbaan

  Kom je bij ons werken dan beginnen we met een aantal trainingen, je wordt namelijk niet zomaar de beste werver van het land. Daar heb je kennis voor nodig. Kennis over de goede doelen waar je voor gaat lopen, over deur aan deur werving, protocollen die hierbij horen en nog veel meer.

  Met deze kennis op zak gaan we je verder helpen bij de ontwikkeling van je sales kwaliteiten, je overtuigingskracht, zelfvertrouwen en motivatie. Als jij uit je comfort zone durft te stappen dan leren wij je een top werver te worden, maar belangrijker nog, we leren je iets waar je altijd op terug kan vallen.

  Binnen Streetwise hebben we meerdere functies maar voor alle functies geldt dat naast het halen van je doelstellingen, je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Jouw groei is de basis voor nieuwe (doorgroei)mogelijkheden en dat willen we juist stimuleren. Vind je het bijvoorbeeld leuk om te leren hoe je anderen kunt helpen bij een goede verkoop aan de deur, of zelfs verantwoordelijk te zijn voor een team van 15 wervers, alles is mogelijk bij Streetwise. Wij helpen je deze stappen te zetten.

  We bouwen graag samen aan je toekomst, durf jij het aan?