Een goedbetaalde bijbaan!

Bij Streetwise vinden we een goedbetaalde bijbaan belangrijk. En daarom werkt Streetwise met een vast uurloon, waarin je snel promotiestappen kan maken, en krijg je daarnaast ook nog een bonus op de prestaties die jij levert.

Uurloon

Het salaris bij Streetwise is afhankelijk van je leeftijd. Wij werken met een direct all-in loon. Dat wil zeggen dat in je uurloon direct je vakantiegeld zit en de uitbetaling van je vakantiedagen. Hier vind je de salarissen van Streetwise per leeftijd.

  • 16 t/m 20 jaar: €10,- per uur
  • 21 jaar en ouder : €12,- per uur
  • Shiftleader: €15,- per uur

Bonus:

Naast het vaste salaris ontvang je bij Streetwise ook een bonus, want resulaten moeten beloond worden! Hier leggen we globaal het bonussysteem van Streetwise uit. Mocht dit niet helemaal duidelijk zijn, vraag er dan vooral naar op je sollicitatiegesprek!

Bij Streetwise werken we met een target, dit is een aantal donateurs dat jij tijdens een werkdag moet halen. Dit komt ongeveer neer op 1 donateur per werkuur. Heb jij helemaal de juiste flow te pakken en je weet er meer dan 1 per uur in te schrijven tijdens je werkdag? Dan krijg je per extra geschreven donateur ongeveer 1 extra uur uitbetaald. Dat tikt lekker aan!

Nog meer beloningen – Bring a Friend -

We gaan maar door… Naast het uurloon en de bonus, kan je voor nog meer leuke dingen sparen bij Streetwise. We belonen je namelijk ook als je vrienden meeneemt die ook bij Streetwise komen werken. Voor elke vriend die bij ons komt werken, krijg jij punten en deze kan je in de speciale Streetwise webshop inruilen voor toffe prijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwste Airpods of een vakantie-cadeaubon?!