Sollicitatieprocedure

Bij Streetwise hebben wij een standaard sollicitatieprocedure voor al onze vacatures. De eerste stap begint bij jou door te solliciteren, daarna nemen wij contact met je op!

Jij bent namelijk dol enthousiast geworden over een vacature die je op deze website hebt gevonden, en onderaan de vacature klik je op solliciteren. Hier vul jij jouw gegevens in, upload je een recent CV en upload je ook je motivatiebrief. In deze motivatiebrief lezen wij graag waarom jij dé perfecte match bent voor deze functie én voor Streetwise.

Vervolgens hoor je binnen twee werkdagen iets van onze recruiter. Zij heeft jouw motivatiebrief gelezen en je CV bekeken en maakt vervolgens de keuze om de procedure wel of niet met je voor te zetten. Wanneer wij in eerste instantie geen match zien, ontvang je van ons een mailtje. Wel zullen we je gegevens bewaren, en mocht er in de toekomst een vacature komen waarvan wij denken dat hij beter bij je past, nemen we contact met je op.

Wanneer wij denken dat er wel een leuke match is, bellen we je op. Mochten er nog wat zaken onduidelijk zijn zullen we deze eerst telefonisch bespreken, en zo niet plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in. Dit gesprek laten we het liefst binnen 1 week plaatsvinden. We houden van doorpakken! Het sollicitatiegesprek heb je met de recruiter van Streetwise. In verband met de corona-maatregelen zal het eerste gesprek altijd online plaatsvinden.

Tijdens het eerste gesprek zullen we dieper ingaan op jouw persoonlijkheid, je competenties en (werk)ervaringen uit het verleden. Zo gaan wij de inschatting maken of jij bij de functie en Streetwise past. Belangrijk is dat jij er ook achter komt of de functie/Streetwise bij jou past. Stel onze recruiter dus ook alles wat je wil weten en belangrijk vindt in een baan.

Wanneer de recruiter een juiste match ziet, vindt er een tweede kennismakingsgesprek plaats. Dit kennismakingsgesprek is met je toekomstige manager. Toch ook belangrijk dat ook jullie een klik hebben en er samen vertrouwen in hebben dat dit een succes gaat worden!

Wanneer dit het geval is, en de bent de meest geschikte kandidaat uit alle sollicitanten, zullen we je een mooi voorstel doen. Heel verrassend gaat het voorstel natuurlijk niet zijn, aangezien we altijd erg transparant zijn in de arbeidsvoorwaarden in de vacature en tijdens de gesprekken. Wanneer jij dit accepteert maken we het contract op en kan jij starten als nieuwe Streetwiser!