<small> </small>Streetwise laat je <span>doorgroeien</span>

 Streetwise laat je doorgroeien

Ontwikkeling; één van onze drie kernwaarden. Samen met jouw Regio Manager maak je een eigen ontwikkelplan.

  Dat is onze missie en belofte aan iedereen die bij ons werkt. Wat bedoelen we met kansen? Kansen voor onze mensen om te groeien en te ontwikkelen door ze uit hun comfortzone te laten stappen en tegelijkertijd de juiste coaching te bieden. Fouten maken is een must en als het daarna wel lukt dan vieren we dat.

  academy

  Veelgestelde vragen

  Bij Streetwise hebben wij een standaard sollicitatieprocedure voor al onze vacatures. De eerste stap begint bij jou door te solliciteren, daarna nemen wij contact met je op!

  Lees meer

  De functie Sales Manager bij Streetwise is de meest voorkomende functie binnen ons bedrijf. Met 10 vestigingen door het hele land, en op elke vestiging meerdere Sales Manager kun je je dit vast voorstellen.

  Lees meer

  Het hoofdkantoor van Streetwise zit gevestigd in Amsterdam. Naast het hoofdkantoor hebben we nog 10 vestigingen in het land. Vanuit deze vestigingen werken de wervers (bijbaan), Sales Managers en Regio Managers. De locaties van deze vestigingen zijn: Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den haag, Enschede, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

  Lees meer